”facebook”

dijous, 15 de maig del 2014

TREBALL PLÀSTIC CREATIU


Us presento una activitat que han portat a terme les companyes de P5. Teniem molts cd´s al pavelló que no es feien servir i els van utilitzar per a realitzar un treball carregat de creativitat.
Recordo quan era estudiant de magisteri ja fa uns quants anys. Vaig realitzar un treball sobre la creativitat i una de les activitats que vaig realitzar va ser donar als nanos un full ple de cercles que havien de convertir en un objecte: una roda de cotxe, un rellotge, un donut, un sol...
Doncs la feina que ha fet P5 té la mateixa base: partint d´un cd els nanos havien de crear un tema. Les mestres van presentar tota una gamma de materials: paper de seda, paper pinotxo, gomets, netejapipes, papers de colors... Els nanos primer havien de dissenyar en un full en blanc el treball que volien realitzar. Una vegada pensat, havien de decidir amb quin material el farien. I aquí teniu els resultats!!



















Des d´animals, personatges, sols fins arribar a elements abstractes i molt atractius! Suposo que no és difícil trobar la bellesa en aquestes creacions de nanos de 5 anys!

7 comentaris:

  1. ¡Qué artistas, Eva! Nosotros también adornamos nuestras ventanas con animalitos hechos con CDs reciclados. Un beso.

    ResponElimina
  2. Un trabajo muy creativo
    Enhorabuena por tu premio

    ResponElimina
  3. M'encanta la idea de planificar el projecte sobre paper i després pensar com dur-lo a terme donat els materials dels que disposen. Uns treballs molt xulos!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per haver compartit aquest curs amb nosaltres.
    Ara, queda acabar les ultimes tasques i a gaudir d'unes merescudes vacances.
    Bon estiu!!!
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies Carme! I bon estiu a tu també!! Una abraçada,
      Eva

      Elimina
  5. Muy bonito
    ENHORABUENA por tu premio. Gracias a eso he conocido tu blog.
    Un saludo
    http://escueladeblanca.blogspot.com.es/

    ResponElimina