”facebook”

dijous, 25 de setembre del 2014

"SÓC UN BLOP!"

Hola! Primer de tot us vull desitjar un molt bon curs a tots i totes!!
Us vull presentar una activitat que he fet amb els meus alumnes de p3. Sempre, a principi de curs realitzo una activitat al voltant d´un conte de l´Elmer que podeu veure aqui
Aquest curs he volgut canviar i he aprofitat el llibre d´Hervé Tullet "Soy un BLOP"  per a realitzar una activitat que ens ajudi a fer nostra la classe i que s´ompli dels treballs dels més petits de l´escola.
Durant els primers dies he anat ensenyant diferents làmines del llibre i finalment els he proposat de pintar el nostre propi blop.

 Amb pintura han anat decorant el blop lliurement, alguns d´un sol color, altres barrejant-los. L´objectiu era passar una bona estona creant amb la pintura! I us haig de dir que per alguns era la primera vegada que agafaven un pinzell, així és que l´experiència ha estat total!!!

Quan ja estaven secs els he retallat i hem decorat un dels vidres de la classe.

 De ben segur que aquest personatge tan simpàtic ens donarà idees per a fer noves creacions!!!

5 comentaris:

  1. Una idea genial, me l'apunto ;)
    I gràcies per donar a conèixer aquest àlbum, no el coneixia.
    Un petonet creatiu.
    Txell

    ResponElimina
  2. ¡Qué bonitos les han quedado! ¡Menudos artistas! Un beso.

    ResponElimina
  3. jajjaja qué bueno, me he comprado el libro este verano para hacer alguna actividad. Estaré muy atenta a tus propuestas. Un saludo

    ResponElimina
  4. Disculpa que se me olvidó decirte que te he dejado un premio en mi blog. Un saludo y gracia spor compartir tus geniales ideas.

    ResponElimina