dimarts, 6 de maig de 2014

EL PUNT DE LA MEMÒRIA

Avui us vull presentar "El punt de la memòria". Es tracta de fer patícips als nanos del que han de portar a l´escola o d´alguna activitat que hem de realitzar.
A principi de curs, durant la reunió de pares informem a les famílies del seu funcionament: tot i que sempre anotem a les agendes si els nanos han de portar algun element per a fer un treball, o anotem si anem d´excursió... els expliquem també que mirarem que els nanos s´enrecordin d´explicar-ho de memòria. I aquí entra en joc el punt. Simplement es tracta de fer una marca a la mà amb un retolador. Així quan la familia veu la marca li pot preguntar si s´ha d´enrecordar   d´alguna cosa de la classe i el nen fa memòria.
 Avui, per exemple, ha vingut el fotògraf i ens ha fet la foto de la promoció. Doncs ahir els nanos van marxar amb el punt de la memòria per a recordar als pares que avui havien de venir ben guapos per a fer-nos la foto.
I el més divertit és que a vegades quan els explico que al dia següent anem             d´excursió o hem de portar un pot de iogurt per a fer un treball, són els propis nanos que em recorden que han de marxar amb el punt de la memòria!!

2 comentaris:

  1. M'agrada aquesta idea d'anar responsabilitzant els petits de les seves pròpies coses.
    Felicitats pel teu blog i propostes. M'ha arribat un premi que voldria compartir amb tu. Si vols recollir-lo, passa't per TresQuatreiCinc http://marta345.blogspot.com.es
    Una abraçada!
    Marta / TresQuatreicinc

    ResponElimina