dimarts, 6 de maig de 2014

EL NOSTRE NOM AMB ADHESIUS!

A la meva aula tinc un nen amb TEA. Aquesta activitat la realitzo per tal que escrigui el seu nom. No només la treballo amb ell, també amb aquells nanos que encara no troben l´ordre de les lletres del seu nom. 
A aquestes alçades del curs, molts nanos ja saben escriure el seu nom però, hem de pensar que hi ha nanos que es diuen Alejandra, Valentina, Juliana... i el nom es fa feixuc d´escriure´l i personalment no podem posar a sobre del nano aquesta feina d´escriure el nom sencer i amb les lletres en ordre!! Així que aquí teniu un petit recurs per ajudar-los a començar a posar el nom d´una manera divertida i ajundant-los a recordar l´ordre:
 Només cal escriure les lletres del nom amb un permanent en gomets.
 Escrivim el nom en el full...
 ...i el nano ha d´anar enganxant-los. Cal però revisar que els està enganxant lletra per lletra en el seu ordre. Alguns nanos enganxarien primer la "t", després la "m".... Aleshores no tindria sentit l´activitat!

 Una vegada acabat tindran la satisfacció d´haver "escrit" el seu nom i nosaltres l´estem ajudant a agafar consciència de les lletres que formen el seu nom i del seu ordre.1 comentari:

  1. Una idea molt pràctica. I segur que els agradarà, els gomets sempre agraden. ...
    Petons.

    ResponElimina