diumenge, 4 de maig de 2014

DE NOU...ELS COLORS DE LA PRIMAVERA!

Arribada ja del tot la primavera, hem realitzat un treball que a mi personalment m´encanta: Els colors de la primavera. No és que cada estació hagi de tenir els seus colors fixes però sí que la natura ( els arbres, el cel...) ens presenta una gamma de colors característics! I a la primavera el camp s´omple de flors de mil colors!!
Al llarg del curs hem fet el mateix treball per tal de mirar atentament i no només veure els colors que se´ns presenta al davant dels canvis d´un arbre, del cel, de la terra...
També amb aquest treball es pot veure una petita però molt important evolució en la pintura dels nanos. Durant el primer trimestre, la tardor, acostumen a experimentar amb la pintura, el pinzell, barregen els colors per tal de veure el resultat. Durant el segon trimestre, l´hivern, comencen a fer creacions amb una intencionalitat i després al tercer trimestre fan unes composicions precioses apreciant en elles la gamma de colors que han escollit per a fer el treball plàstic:

Durant la tardor els nanos van fer diferents produccions: omplir el paper, barrejar els colors o simplement fer una exposició de taques de colors.


Durant l´hivern comencen a crear composicions amb els colors utilitzats.


A la primavera comencen a experimentar amb les possibilitats que els ofereix el pinzell...


 I entre ells es donen idees. Fixeu-vos la taula del mig: un comença deixant la marca del pinzell i els companys també proven de fer-ho.
 Barregen diferents maneres de crear fent piquets amb el pinzells, diferents traços....
 I aquí us deixo una mostra de les obres d´art realitzades!

3 comentaris:

 1. Enhorabuena por ser finalista en los premios Espiral!!
  Un saludo
  Elisa
  http://www.aprendiendoeninfantil.com/

  ResponElimina
 2. Un trabajo precioso y muy original, Eva. Un abrazo.

  ResponElimina