”facebook”

divendres, 17 de febrer del 2012

TREBALLEM AMB EL NOM PLASTIFICAT

Aquesta és una altra de les activitats que fem per aprendre a fer el nom. Imprimim el nom del nen o la nena en fulls de paper que després plastifiquem. No posem foto, ja que d´aquesta manera es pot aprofitar pel curs vinent si tornem a tenir nanos amb el mateix nom.
Han de resseguir per dins el seu nom. Cal estar atent per on el comencen. En Jan, per exemple, havia començat a fer el seu nom per la "n" com es veu a la foto.
Com podeu veure, els nanos fan servir rotuladors normals. A vegades passa que amb els rotuladors de pissarres Vileda costa de treure la tinta. Tal com ho fem nosaltres, tan si s´equivoquen com si ja han acabat, només passant una tovalloleta humida el full queda com nou.
Una vegada ja l´han resseguit els diem que el copiin a sota.


I aquí teniu els resultats!



7 comentaris:

  1. Hola Eva!
    Jo també ho estic fent servir a P3.
    Una abraçada.
    Meritxell

    ResponElimina
  2. Hola Eva, que idea más genial!!! y tan estupenda para mi peque en mi aula específica!!GRACIAS POR COMPARTIR!!!

    Feliz finde de carnaval.
    Besitos!!

    ResponElimina
  3. hola! A més a més aquesta idea es pot aplicar a altres continguts com per exemple l´escriptura dels nombres, els diferents grafismes... i ens estalviem carregar als nanos de fitxes i més fitxes al final del trimestre! Ah!!També estalviem paper i còpies!

    ResponElimina
  4. Hola! también practicamos el nombre, algunos peques de 3 ya lo saber hasta de memoria, pero otros sin embargo les cuesta, y como tienen la "A" en su nombre, sólo se dedican a repetirla muchas veces ...Poquet a poquet...
    Beset
    Silvina

    ResponElimina
  5. Primer de tot, m'agradaria felicitar-te pel teu fantàstic treball.
    Aquesta activitat, també es pot fer amb dossiers transparents (fundes cristal) i així, no cal que plastifiquis els noms i a més a més de que et duren uns quants cursos, et serveixen per treballar el nom i qualsevol grafisme, només cal anar canviant el full de paper.

    ResponElimina
  6. Hola Glòria!Sí, tens raó, això ho he estat fent durant diferents cursos, però també vaig veure que hi ha noms que es repeteixen d´un curs a un altre i plastificats es poden reutilitzar. També em trobava que hi havia nanos habilidosos que em treien els papers!! Gràcies pel teu comentari!

    ResponElimina