”facebook”

dijous, 2 de febrer del 2012

AIXÒ SONA MOLT BÉ!!!

Si ho recordeu, durant el Nadal, vam demanar a les famílies de P-3 que fessin un treballet de Nadal amb material de rebuig. Després vam fer una exposició i el resultat va ser espectacular. Ara hem demanat a les famílies de P-4 que confeccionessin un instrument musical reciclant elements que tinguessin per casa i de nou la resposta ha estat més que positiva. Mireu quines obres d´art han portat!! Tots, grans, petits, pintats o no, tots són preciosos i el millor és la dedicació de les famílies a fer conjuntament amb els seus fills un treballet tan maco!!
Comencem pels instruments de corda!!!






 

Ara arriben els timbals, els timbals de mà, els xilófons i altres de percussió!!



 






 



Atenció a les maraques!!!













Picarols i pal de la pluja!


Capses de trons!!!



Mòbils sonors!!




Què em dieu? Són o no són preciosos!!! Des de garrafes, capses de cartró, ampolles, closques de navalles, pots de llet en pols, mitjons amb picarols, xapes d´ampolles, pots de iogurt o gelat, capses de galetes o formatgets.... tot, tot es pot transformar en un element únic amb una mica d´imaginació!! Màgic!!!

4 comentaris:

  1. Quina meravella d'instruments. Realment quan es demana la col·laboració dels pares sempre responen molt bé i a vegades ni ells es pensen com poden arribar a ser de creatius.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Ya estarás contenta con la colaboración de estos papás. Impresionante. Un saludo

    ResponElimina
  3. Tots molt xulos però em quedo amb els de corda!!! M'ha encantat això de reutilitzar les ampolles de detergent!

    ResponElimina