dijous, 13 d’octubre de 2011

COMENCEM AMB EL TRAÇ VERTICAL

Hem començat a treballar el traç vertical. Hem dedicat un espai de la classe per posar tot el que estigui relacionat amb aquest traç tal com us vaig explicar a l´entrada "El traç vertical" del 10 d´abril del curs passat.
Avui era la primera sessió en que hem treballat la direccionalitat del traç. Primer ho hem fet a nivell corporal: amb el braç ben extès cap amunt l´anavem baixant cap a baix. Després ens hem posat de puntetes i des de dalt de tot hem anat baixant fins quedar fets una boleta.
Després per petits grups han anat sortint a la pissara per fer el traç amb guixos. Hi havia dues consignes: comencem de dalt a baix i mirem de no aixecar el guix de la pissarra. La veritat és que ho han fet molt bé!!
La primera aproximació al traç vertical ha estat tot un èxit, els ha agradat molt i han entès prou bé això de no aixecar el guix de la pissarra per tal de fer la línia d´un sol traç. Fixeu-vos en la foto de baix. Com s´ho han pres tan en serio això d´aixecar el braç, es poden veure les diferents alçades dels nanos en deixar el traç dibuixat a la pissarra!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada