”facebook”

dimecres, 21 de setembre del 2011

QUÈ HI HA PER DINAR?

Un dels espais que tinc reservat a la classe és el del menú del dia. A principi de mes agafo el menú que els donen a les families. Cada dia mirem què hi ha de primer, de segon i de postres. Durant un temps vaig estar buscant fotos a Internet dels diferents plats que ofereix l´escola. Els imprimia i després els plastificava.

Amb aquesta activitat de cada dia els nanos saben què tenen per dinar... i molt més! Tots els  nanos a P3 venen saben què és la carn, el peix, la sopa... però també hi ha alguns que saben què és la "chichi" oi? Donat que cada dia diem el nom de cada plat "pel seu nom" acompanyat de la seva imatge, al final els nanos saben què són els cigrons, la mongeta tendra, el llom, el pollastre, la rosada, el lluç, la butifarra, la macedònia, les espirals, els espaguetis...
 
Podeu organitzar-ho de diferents maneres. Posar juntes totes les fotos de primer plat, després les de segon plat i per últim els postres. Podeu ser vosaltres que poseu el menú o bé fer un encarregat de buscar les fotos corresponents.
A cada curs ho podeu fer diferent. A P-3 tal com veieu a la fotografia, a P-4 també i a P-5 amb lletra lligada acompanyada amb la fotografia o sense ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada