dilluns, 19 de setembre de 2011

EL LLIBRE DELS NOMS

Us vull presentar el nostre "Llibre dels noms".
Ara que els nanos ens van portant totes les fotos carnet que demanem comencem a fer les etiquetes de cada any: per posar el nom a la taula, per fer els càrrecs, qui ha vingut, per posar el nom als quaderns... "El llibre dels noms" està pensat per identificar els noms dels nens i nenes de P-3.
Necessiteu les fotos dels vostres nanos, fulls de colors, velcro, plastificadora ( si no en teniu podeu folrar amb aeronfix) i unes anelles.
 Com veieu he confeccionat les etiquetes amb els noms de cada nen i nena de la classe. Després les he plastificat i a la part del darrere hi he enganxat un tros de velcro ( per exemple la part suau del velcro)
Per una altra banda he partit per la meitat fulls de colors, en cada meitat he enganxat la foto d´un nen o nena i després he plastificat. Per últim he enganxat un tros de velcro ( la part rugosa del velcro)
Ajuntant tots els fulls he fet dos forats i he passat unes anelles. Les etiquetes amb els noms les guardo en una capsa de cintes de video, així queden ben recollides.

Quan ja està fet els nanos poden anar mirant les etiquetes de les taules on surten la foto i el nom de tots els companys i mirar d´identificar cada nom amb la seva foto.
Hem posat anelles per evitar que s´aprenguin de memòria l´ordre dels noms. De tant en tant es canvia l´ordre dels fulls en el llibre i així sabem del tot segur que enganxen correctament perquè ja identifiquen bé.
Si esteu a P-4 podeu fer el mateix però amb el nom i primer cognom, i si esteu a P-5 podeu canviar a la lletra lligada escribint els dos cognoms.
En altres entrades us explicaré altres activitats que fem per identificar el nom que de ben segur que vosaltres també utilitzeu, però per si de cas jo us les posaré.

1 comentari: