diumenge, 27 de març de 2011

ROSA DE SANT JORDI

Aquestes són algunes de les roses que us proposo per Sant Jordi.
Aquesta rosa està feta amb papers de madalena pintats. Una vegada sec en fem servir dos per a cada rosa.

Per fer aquesta necessitem oueres que poden portar els nanos a la classe. També podeu demanar oueres en algun bar que conegueu, així aconseguireu ràpidament el material ja que són molt grans. Amb un cuter heu de tallar les oueres. Els nanos les pinten i feu un forat per passar un llapis de color verd que faci de tija. Per tapar la punta del llapis, els nanos hi claven una bola de plastelina. Envernisseu tot i amb paper pinotxo retalleu una tira i la lligueu a la tija per tal de fer les fulles. La base de la rosa és un tros de plastelina verda.

Aquesta rosa és molt fàcil de fer. Necessiteu un cartró de rotlle de paper higiènic que els nanos pintaran de color verd. També necessitareu un tovalló vermell per a cada nen. Els nanos han de plegar el tovalló i posar-lo dins del cartró.

Per fer aquesta rosa necessitareu un llapis de color verd, oueres i paper de cel.lofana de color vermell. Els nanos pinten l´ouera de color verd. Passen el llapis per la base i enganxen una bola de plastelina per fixar-la. Amb un tros de paper de cel.lofana fan una bola. Vosaltres haureu de posar un tros de cola de barra i els nanos introdueixen la bola dins l´ouera. A la base de la tija posarem un tros de plastelina verda per tal que es mantingui dreta.


Aquesta rosa és molt fàcil de fer fins i tot amb el grup de P-3. Els nanos han de fer una tira de plastelina vermella ampla i després l´han d´anar enrotllant. Una vegada fet introdueixen a la base de la rosa un llapis de color verd per fer de tija. Els més grans poden donar forma als pètals amb els dits. A la base del llapis hi posem un tros de plastelina verda per tal que es mantingui dreta. Després només cal envernissar.
Totes les roses una vegada fetes van decorades amb paper pinotxo o cel.lofana i lligat amb ràfia de colors o cinta catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada