”facebook”

dijous, 7 de maig del 2015

EL NOSTRE PETIT MUSEU: PRIMAVERA

Com ja us he ensenyat en anteriors entrades, aquest mes d´abril  he dedicat el projecte d´art "El nostre petit museu" a la primavera. A P3 vam treballar el quadre "Les flors" d´Andy Warhol.


Sempre dono a les meves companyes informació sobre l´autor, als nanos els agrada saber coses de la vida dels autors. Jo crec que els senten més propers. També els dono informació sobre com li agradava pintar, amb quina tècnica, a quina corrent pictòrica pertenyia... Després els proposo diferents maneres com poden treballar l´obra plasticament i després elles realitzen com els sembla més còmode coneixent els nanos de l´aula.
A P4 vaig proposar  "Campo de amapolas" de Van Gogh. 

Aquest és el treball que van realitzar els nanos de 4 anys. Es va treballar sobre tot la diferenciació entre l'herba i l´horitzó.

A P5 van treballar  "Autorretrato" de Frida Kahlo. Ja havien treballat l´autorretrat al primer trimestre i en aquest cas la proposta va ser que per parelles un company fes el retrat de l´altre. Després podien decorar-lo amb elements propis de la primavera.


I aquest és el resultat! Ja us dic que alguns els vam encertar per la similitud que guarden amb la cara del nen! I es que són petits però uns grans artistes!!






2 comentaris: