”facebook”

diumenge, 14 d’octubre del 2012

L´ANDREU I LA RITA

Us voldria presentar els nostres nanets del pavelló: L´Andreu i la Rita.
Us explico breument la història:
El curs passat vam descobrir que teniem una gran artista entre els pares. Es tracta de la mare d´un alumne que ara està a 1r que treballa molt bé la gomma EVA. Un dia, per sorpresa, ens va regalar els símbols de les diferents aules fets amb aquest material. Va ser un regal preciós que vam incorporar a les portes de les classes i que sempre que podem  exposem a la vitrina de la recepció de l´escola si hem d´ explicar una feina, celebració...del pavelló.
Aquesta mare es va oferir també a realitzar qualsevol manualitat que necessitèssim i li vam demanar que ens confeccionés els "gegants més petits del món" ... i així van arribar a l´escola els nostres nanets: dos ninos catalans. Calia posar un nom a aquests personatges tan entranyables. Entre tots els nens i nens del pavelló vam pensar noms, vam fer votacions i el resultat va ser : Andreu i Rita.
Durant aquest curs ens acompanyaran en celebracions, estacions.... i que millor que tenir casa seva!!

 El nostre Cap d´Estudis ha sigut l´arquitecte que ha portat a terme la construcció d´aquesta casa de nines on no hi falta cap detall!!
 Ara l´Andreu i la Rita tenen com a quadres els símbols de les aules i poc a poc ens aniran avisant de diferents moments com ara la celebració de la Castanyada, el Nadal, Carnestoltes....

5 comentaris:

  1. Feliciteu a l'artista de part meva. Són molt bonics!!

    ResponElimina
  2. Simplement genial! Felicitacions a aquesta mami tan creativa!

    ResponElimina
  3. ¡Qué bonito! Esa mami es una artista. Un saludo.

    ResponElimina
  4. Genials, m'han encantat l'Andreu i la Rita !!!!!
    Moltes felicitats a aquesta mare tan trempada !!!!!

    ResponElimina
  5. Teniu raó! És una artista! No els falta detall!

    ResponElimina