diumenge, 7 d’octubre de 2012

EL LLIBRE DELS NOMS DE P4


Com vau veure a l´entrada EL LLIBRE DELS NOMS publicada ara fa un any, un dels treballs que realitzo per a l´aula és el nostre llibre dels noms. A P3 treballem el nom propi. Aquest curs les companyes de P4 s´han afegit a la iniciativa de treballar la identificació del nom propi i el dels companys fent també elles el llibre dels noms.
 
El llibre s´ha fet de la mateixa manera que fem a P3, però afegint el primer cognom. No està escrit el nom i cognom a la mateixa etiqueta per tal que els nanos primer identifiquin el nom i després el cognom.
Ara, a principi de curs els nanos només podran jugar amb el nom i quan estiguin preparats s´introduïrà el cognom per tal que comencin a identificar-lo.
I de nou, recordeu que també es pot treballar el llibre dels noms a p5 escribint el nom propi amb lletra lligada, afegint el segon cognom...

3 comentaris:

  1. Muy buena idea, así no sólo reconocerán su nombre sino también el apellido. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Ei! jo també ho faig servir això. Però amb una diferència. Divideixo el full en dues parts (foto a dalt i nom a sota) i els nens/es han de buscar el nom i relacionar-ho amb la foto. És una llibreta tipus joc.

    ResponElimina
  3. Hola Eva! Molt bona idea! Me l´apunto pel curs vinent!!

    ResponElimina