”facebook”

dimecres, 21 de març del 2012

TAPES DEL SEGON TRIMESTRE

Ja tenim acabades les tapes dels treballs realitzats durant aquest segon trimestre! Hem aprofitat una fitxa de l´àrea de plàstica de l´editorial que fem servir. Es tracta d´unes marietes que han perdut les seves taques. Amb taps de suro i pintura negre els hem fet unes taques ben maques.

A continuació he retallat una part de les marietes per les tapes. Les altres dos les farem servir per confeccionar un jardí que farem per decorar i celebrar l´arribada de la primavera ( encara que plogui!).
En un full a part els nanos han estampat la seva mà moltes vegades de color verd fort i fluix. D´aquesta manera hem creat l´herba.
 He enganxat les marietes al full verd i aquest l´he enganxat en una cartolina vermella. Ara només queda decorar l´herba!

Amb gomets hem fet tres floretes. Aquesta és la part que més els ha costat. Enganxar el botó de la flor i després els gomets que fan de pètals al voltant era més complexe, però se n´han sortit prou bé!!

I aquí la teniu! Una tapa ben primaveral i molt artesanal!!

5 comentaris:

  1. me encantan! y sobre todo la idea de reutilizar! yo también estoy en búsqueda de alguna idea para las tapas, también la relacionaré con la primavera que está algo remolona
    Beset
    Silvina

    ResponElimina
  2. Os han quedado preciosas. Lo han hecho francamente bien. Un saludo.

    ResponElimina
  3. Os han quedado muy bonitas.Un besito

    ResponElimina
  4. Hola Eva ¡que chulas!!! buena idea.
    Yo mañana subiré las mías!!
    Saluditos especiales :)

    ResponElimina