dimecres, 14 de març de 2012

PAPER DE CEL.LOFAN PLASTIFICAT

Una altra activitat que he realitzat amb els nanos sobre el tema de la llum i els colors ha estat la de plastificar fulls de cel.lofan. Només es tracta de retallar trossos mida din-a3 i plastificar. Després amb aquests fulls es pot mirar a través d´ells. Jo n´he fet diferents jocs de colors. Uns s´han quedat a la classe..
 ...un altre joc l´he penjat del passadís del pavelló.
 D´aquesta manera tots els nanos del pavelló poden disfrutar mirant a través dels fulls i "veure la vida" d´un altre color.
 És maco veure com deixes un element a la vista dels nanos, sense explicar res, i veus com ells van provant fins que veus que entenen el per què hi és allà. Els altres nanos del pavelló passen i miren a través dels fulls quan van a rentar mans, quan van al lavabo...

5 comentaris:

 1. Esta idea te la robo ¡¡ya mismo!! genial, me ha encantado. Un saludo

  ResponElimina
 2. Muy buena idea. No se me habría ocurrido. Un saludo.

  ResponElimina
 3. Mirar a través de fulls de cel.lofan els hi encanta. Nosaltres ho vam fer el curs passat dins el projecte d'experimentació i s'ho van passar la mar de divertit!!!! És genial veure la vida d'un altre color!!!!!
  Fins aviat!!!!

  ResponElimina
 4. M'entanta! Jo també ho posaré en pràctica! El millor: deixar el material sense cap consigna!!!

  ResponElimina
 5. ¡¡Hola!!
  Hay un pequeño problemilla con mis feeds y a las personas que siguen MI COLE AL DIA, no les aparecen mis actualizaciones.

  He descubierto una solución y es que si queréis que os aparezcan, debéis cambiar mi dirección (en vuestra lista de blogs) por esta otra
  http://feeds.feedburner.com/micolealdia.blogspot.com/

  ¡¡Perdón por las molestias!!
  Un besito y hasta pronto.

  ResponElimina