”facebook”

divendres, 30 de març del 2012

LA MONA RODONA AVIAT MENJAREM....

Avui ha estat un dia ben maco!! A banda del dia tan preciós que ha fet, de bon matí hem visitat la Fira de Rams que tenim al costat de l´escola! Fent una passejada hem visitat les diferents parades de palmes i palmons, de xuxes, de figuretes i d´herbes aromàtiques. La gent de les paradetes ha estat molt agradable i es mostrava molt contenta de veure la canalla amb aquests ulls de curiositat!!


 Després del pati ens hem posat en marxa! Hem rentat mans i hem fet la nostra mona ben particular. Els nanos han portat una madalena i lacasitos. Hem posat "nocilla" per sobre i ells anaven posant els lacasitos.









Han quedat ben maques!

 Per últim els nanos han posat dues plomes a la madalena...
 ... i aquí la teniu!!
 I ara només quedava envolicar-les. Hem posat el pollet-plat. Per sobre hem posat paper de seda passat per la destructora de paper per fer de palla i a sobre la mona.

I després les he envolicat amb el paper de cel.lofana que van decorar. A la llaçada he enganxat els pollets fets amb gomets i el poema de la Mona.

 La veritat és que feien molt de goig!!!
Passeu una Setmana Santa ben bona i recupereu energies que ara arriba el tercer trimestre i si és com a la nostra escola, és el trimestre en que hi ha més coses per fer i necessitem estar al cent per cent!!
Un petonàs i fins la tornada!!

6 comentaris:

  1. Han quedat la mar de mones !!!!!
    Bones vacances
    Ens llegim a la tornada!!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Segur que deu ser bon´ssima aquesta mona. Us ha quedat molt bé la presentació.

    Bona Setmana Santa!

    ResponElimina
  3. Una idea genial, ha quedado un trabajo estupendo. Un saludo

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies noies! La veritat és que són una monada! I la presentació és tan important com el treball en sí! Quan veus una presentació bonica encara t´agrada més l´interior!! Bones vacances!

    ResponElimina
  5. m'encanta el treball que fas! t'agafe les idees! super originals!

    ResponElimina
  6. M'encanten les teues idees! gracies per publicar-ho!

    ResponElimina