divendres, 9 de desembre de 2011

EL CALENDARI D´ADVENT!!

No us havia parlat encara del nostre Calendari d´Advent! Cada curs a l´escola treballem un valor i el d´aquest curs és el de cuidar el nostre entorn. Una de les maneres de fer-ho és reutilitzant material en comptes de llençar-lo ( cosa que a Infantil tots fem oi?) El Calendari que hem fet aquest any ha estat un arbre de nadal fet amb cd que ens va donar una mare que ja no feia servir. Segur que també l´haureu vist en més d´una ocasió!! Aquesta va ser la prova....
Els nanos van esquinçar paper de seda verd...
I el van enganxar al cd per la part que tenia imatges i lletres.
Vaig enganxar a sobre la foto dels nanos de la classe....
...i pel darrera vaig enganxar el nombres.
Després a la cartellera els vaig clavar amb xinxetes per la banda platejada i cada dia li donem la volta a un cd, de manera que cada vegada es veu més verd.
I aquí us presento altres calendaris que he fet en cursos anteriors. Aquest és el del ninot de neu. Cada bola de neu que cau és un dia del mes.
Aquest està fet amb les emprentes de les mans dels nanos i cada decoració de l´arbre (campanes, boles, estrelletes..) també és un dia del mes.
Una cosa que m´agrada fer és que tinc preparada alguna coseta cada dia: a banda del caramelet per al nen o la nena que surt cada dia, també els dic una dita, o cantem una nadala o expliquem un conte de nadal, o introdueixo el poema que aprendrem... així cada dia fem una coseta especial de Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada