dilluns, 6 de juny de 2011

ELS COLORS DE LA PRIMAVERA

Us presento una altra activitat de plàstica que he fet al llarg del curs. La idea la vaig agafar del blog Educació Visual i Plàstica. Parlen sobre una sortida a Vallgorguina . Vaig veure que l´activitat era molt atractiva i vistosa . Aquí us presento el treball realitzat durant la primavera. Hem estat parlant a la classe sobre els colors de les flors, de les fulles noves que broten dels arbres... i hem escollit uns colors per fer el treball. Durant un temps he estat guardant i assecant flors i després les vaig enganxar en un full Din-A 3. Els nanos ja sabien la dinàmica de l´activitat així és que s´han posat de seguida amb els pinzells i la pintura.

 
Una curiositat: Continuem treballant el projecte de la pintura i ara estem preparant la visita a la Fundació Tàpies. A banda d´ensenyar quadres de Tàpies també els he parlat del seu simbolisme. Aquesta nena ha inclós en la seva producció el símbol de la creu que és utilitzada per l´autor per identificar-se. 


I aquí teniu una mostra dels resultats!!
Aquests són els treballs que vam fer durant la tardor.

I aquí els que vam fer durant l´hivern. El paper aquesta vegada era de color blau.


Espero que també aquesta sigui una activitat que pogueu realitzar de cara al curs vinent. Els nanos en acabar el curs tenen tres veritables obres d´art, cadascuna d´elles d´una estació i colors i tonalitats diferents!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada