”facebook”

dimarts, 21 d’abril del 2015

ANEM DE COMPRES!!

Com ja sabeu tot Infantil hem realitzat un projecte comú: El Mercat. I també vam decorar el nostre pavelló amb diferents parades. Com no podia ser d'una altra manera vam tancar el mercat amb una sessió de compres!! Cada mestra va posar preu als seus productes

La condició era que els productes tindrien un preu entre 1 i 3 euros. A cada nano li vam donar cinc paperets com els que teniu aquí. Cada paper equivaldria a un euro. 
A l´aula vaig explicar la importancia dels diners. Tots sabem com els agrada demanar als pares que els comprin cosetes i tots sabem, sobretot si som pares que sovint els has de dir que no!! Van veure molt clar que si s´acaban els diners ja no podem comprar més i que calia fer una ullada al mercat i mirar el que veritablement volien endur-se a casa.
 I qui serien els venedors? Els nens i nenes de p5 estaven encantats de fer de venedors. Entenien perfectament la dinàmica i tots estaven llestos per a la venta!!


Es van distribuir per les diferents parades impacients per a rebre els compradors que estaven a punt d'arribar!!



I no podia faltar la màquina registradora!!
 Preparats, llestos, ja!!! Tot d´una els nens i nenes de p3 i p4 van sortir de les aules i el pavelló va semblar un mercat en hora punta un dissabte al matí. Anaven, tornaven, preguntaven, miraven, tornaven a mirar...Hi havien compradors molt segurs del que volien, altres que necessitaven una petita ajuda, molts van sorprendre pel seu do de negociants!!!
 Veritablement va ser emocionant veure com entre ells s´entenien, els nanos de p5 van fer una tasca admirable portant el torn, escoltant els clients, comptant els diners...


...i ajudant als més petits!
 Cada vegada que es feia una compra hi havia un somriure de satisfacció perquè havien aconseguit aquell producte que desitjaven!!
 Després, una vegada a l´aula, amb les compres fetes, vam envolicar els productes amb paper de cel.lofana i cada nen es va emportar a casa el que havia comprat. Els nens i nenes de p5 van tenir també l´oportunitat de comprar!! En un segon torn vam ser les mestres que feiem de venedores i els grans del pavelló van poder visitar les parades i comprar els productes que van desitjar!!

Va ser una activitat divertida, enriquidora i que els nanos van disfrutar de valent!!



4 comentaris:

  1. Eva, una activitat preciosa com totes les que fas!! Es veu clarament que els nens van gaudir i van aprendre!! Moltes gràcies per compartir!! Dolors.

    ResponElimina
  2. Genial Eva!!! És una gran sort poder fer això i que l'equip docent hi estigui totalment implicat.
    Un petonet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Sí és cert, i el millor de tot és que tot és pel benefici dels nostres alumnes! Una abraçada, Eva

      Elimina