”facebook”

diumenge, 22 de març del 2015

EL PAVELLÓ D' INFANTIL JA TÉ 4 ANYS!!

Demà, 23 de març aquest blog farà 4 anys!! I com a regal d´aniversari, com podeu veure, he canviat el seu disseny!!
Si penso en allò que em va impulsar a crear el blog, em venen al cap diferents motius però crec que un dels més importants va ser el de compartir amb la resta de comunitat educativa aquelles activitats que realitzo amb els meus alumnes i que considero que no es podien quedar en l'espai de l'aula-classe.
He après molt veient altres blocs de companys de professió  i després d'aquests quatre anys i gràcies als vostres comentaris, les vostres visites... sé que "El Pavelló d'Infantil" serveix també per aprendre d'una professió tan maca com és la d'ensenyar, educar els nostres petits.
Al llarg d'aquests quatre anys diverses persones han estat al meu costat donant vida al blog: des de la Mireia i el Carles que em van ensenyar a utilitzar aquesta eina, la meva familia que valoren tant el que faig,  tots els companys de feina que, encara que ara no estinguin al meu costat dia a dia,  ho estan per tot el que necessiti i  valoren molt la tasca que realitzo, cosa que em dóna l'energia per continuar compartint amb tots vosaltres les meves experiències. A tots ells els dono les gràcies!! També haig de donar les gràcies a la Nuri, la meva germana, que ha fet possible aquest nou disseny del blog, més actual, que amb molta paciència ha escoltat les meves propostes i les ha portat a terme!! 
Han estat uns anys en els que només he obtingut satisfaccions d'aquest projecte:
-Per començar les vostres visites i comentaris! 
-Des de l' xtec es van posar en contacte amb mi per a publicar el meu blog en diferents apartats com ara l'apartat de  curriculum compartint espai amb blocs tan importants per a mi com ara  "Fer de mestres" de la Carme o "Idees Magistrals" de l'Estrella. També El Pavelló està present a l'apartat de Blogs de mestres d´Infantil.
-També El Pavelló està present al CEDEC, organisme depenent del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.
-Gràcies al blog diverses persones s'han posat en contacte amb mi per a participar i col.laborar en diferents projectes que m'ha omplert d´alegries, com ara col.laborar en una editorial, ajudar a estudiants universitaris...
-El Pavelló està present en molts pinterest de persones que es dediquen a aquest món.
El que vull dir amb tot això és que no tinc paraules per agraïr les vostres mostres de carinyo, el vostre seguiment. Mai hagués imaginat que sense conèixer el funcionament d'un blog, em posés a crear-ne un de propi, aprenent sobre aquest món tecnològic, coneixent tantes persones que m'han aportat tant i portant a terme un projecte tan bonic com és aquest.
Moltes gràcies a tots i totes!!!

22 comentaris:

  1. MOltes felicitats!!!!! Quins records... Tan de bo tots els mestres o professionals veiessin en el compartir l'eina de crèixer i aprendre. Poc a poc, l'educació i societat va canviant i nosaltres amb ella amb ganes i il•lusió. Ens veiem aviat! Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!! Tu vas estar des de l´inici del blog i no saps com anyoro aquells anys plens d´il.lusions, complicitats i creativitat!! Un petonàs enorme Mireia!!

      Elimina
  2. Muchísimas felicidades!! para mi va a ser un auténtico descubrimiento tu blog, del que aprendo cada día por su originalidad y buen hacer. Sólo espero poder seguir disfrutando por lo menos cuatro años más. UN abrazo fuerte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracia Miren, pero que sepas que tu también te caracterizas por la originalidad!! Un abrazo, Eva

      Elimina
  3. Hola Eva!!!
    Moltíssimes felicitats per aquests quatre anys i espero que en siguin molts més.
    Pràcticament vam començar juntes el nostre viatge blogger.
    Un petonet,
    Txell

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Txell!! Som doncs de la mateixa "quinta"!! Una abraçada, Eva

      Elimina
  4. Hola. muchísimas felicidades... es una cifra muy alta y muy inspiradora para las que acabamos de empezar en este mundo blogger... a por muchos años más y que yo pueda seguirte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Marta!! No te darás cuenta y habrá pasado volando el tiempo!! Un abrazo, Eva

      Elimina
  5. Enhorabuena Eva¡¡ ,me siento muy identificada con tus palabras . Gracias a los blogs aprendo e innovo día a día en mi aula con las ideas de distintas compañeras y compañeros . Muchas gracias por compartir tu trabajo . El blog te ha quedado precioso. Un saludo desde Madrid.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ana! Ese es el objetivo: compartir para aprender los unos de los otros!! Un abrazo, Eva

      Elimina
  6. Felicitats!!!
    Fa poc que m'he fet un bloc tambe perque sentia la necesitat de compartir les meves experiencies.

    ResponElimina
  7. Gracias Dolors! I anims amb el teu proyecte!!!!

    ResponElimina
  8. ¡Muchísimas felicidades, Eva, por el cumpleaños del blog y por el nuevo diseño que es precioso! Espero seguir disfrutando de tu blog muchísimos años más. Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ana! Y también he de agradecerte todos los comentarios que me envias!! Me animan muchísimo! Un abrazo, Eva

      Elimina
  9. Felicitats Eva!! Per aquesta exitosa iniciativa, per la teva dedicació, implicació e il.lusió en aquest projecte tan teu i sobretot, per ser la mestra que ets, per convertir-te en un exemple pels qui hem tingut la gran sort de treballar al teu costat. Felicitats, bonica!!

    ResponElimina
  10. Judit!! Moltes gràcies!! La sort ha estat meva de treballar amb vosaltres. Durant el temps que hem estat juntes us he conegut i heu deixat de ser companyes per a ser amigues. I no oblido que de vosaltres també he après moltes coses, no només activitas per a fer amb els nens, també actituds i valors!! Una abraçada, Eva

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats tant per l'aniversari del blog com per la teva dedicació per compartir.
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Moltíssimes gràcies Anna! Una abraçada, Eva

    ResponElimina
  13. Felicitats Eva! jo he tingut la sort de treballar amb tu i de créixer al teu costat com a mestra i com a persona. Una abraçada, Cristina.

    ResponElimina
  14. Hola guapa!! De nou penso que la sort ha estat meva de passar aquests cursos amb vosaltres, aportant saba nova al cicle, creant un ambient de treball ple de creativitat i tal com diu la Mireia més amunt veient en el compartir una eina per crèixer i aprendre. Llàstima que va durar poc però totes vosaltres heu deixat una emprenta en la meva manera de fer! Una abraçada molt forta!! Eva

    ResponElimina
  15. !Muchas felicidades Eva! El bloc te ha quedado precioso, elegante, divertido y claro. Espero poder disfrutar mucho tiempo más de tus entradas tan originales. Sólo con ver los comentarios de tus compañeras puedo ver que eres una gran maestra y que puedes aportar mucho en tu trabajo. Sigue así. Un saludo, Carmen

    ResponElimina
  16. Hola Carmen, muchas gracias por tu comentario! Un abrazo, Eva

    ResponElimina