dilluns, 16 de febrer de 2015

CARNAVAL A L´ESCOLA

Com cada any, els nens i nenes de Primària es fan les seves pròpies disfresses a partir d´un tema central. Aquest curs el tema ha sigut "les etapes de l´Història". Cada curs ha escollit una època i amb diferents materials (bosses de plàstic, cartolines, paper...) han confeccionat la seva disfressa. Mireu quines obres d´art:

Comencem per la Prehistòria amb bosses grogues i peces de cartolina marrons simulant la pell dels animals. Com no, anaven ben despentinats, amb porres i tot tipus de "complements" ben divertits!!
Viatgem fins a Egipte, on amb cartolines metalitzades i gommets han creat pulseres, collarets.. ben semblants al mateix Nefertiti!

Grècia, amb les rames d´olivera i una petita arpa!!

Aquí teniu els romans, amb una indumentària pròpia dels centurions!!
Atenció que s´aproximen els pirates!! Uns pantalons,una bona camisa i el mocador al cap i com no...el pegat a l´ull i la bandera pirata!!


I per últim fem un salt en el temps i ens aturem en ple Modernisme!! Els nens ben elegants amb barret de copa, un bigoti ben elegant i tratge. Les nenes anaven precioses amb vestit blanc fet de bosses de plàstic, ventalls molt elaborats fets de paper i el detall més bonic: la cinta blanca al cabell amb una rosa feta de cartolina.
Com veieu ha estat una rua plena de creativitat!!

3 comentaris:

  1. Quina feina!!! Molt xula. Gràcies per compartir

    ResponElimina
  2. ¡Qué preciosidad de disfraces! Estaban todos guapísimos. Muy buena semana, Eva.

    ResponElimina
  3. Si!! La veritat és que són una meravella!!

    ResponElimina