”facebook”

dissabte, 10 de gener del 2015

DECOREM PLATS DE PAPER!

Per acabar amb tot el tema del Nadal, ara que ja l´hem deixat enrera, us voldria ensenyar com van col.laborar les families de p4 i de p5. Se´ls va demanar que decoressin lliurement un plat de paper que se´ls va facilitar. De fet no es va expressar el tema al voltant del qual s´havia de decorar, així és que hi van haver de totes les temàtiques tot i que la majoria van ser de Nadal: rens, ninots de neu, estrelles, pares noels, angelets... Us deixo les imatges per a que pogueu veure quins pares tan creatius que tenim!!
















































5 comentaris:

  1. ¡Menudos artistas! Son todos chulísimos. Muy buena semana.

    ResponElimina
  2. Hola acabo de veure el teu blog i és molt xulo i complert et passo l'enllaç http://mestresideespercompartir.blogspot.com.es/p/blog-page_18.html
    Per si ho vols visitar.
    Gràcies per compartir

    ResponElimina
  3. Em sembla una proposta molt original i divertida. A l'escola també decorem el vestíbul amb la col.laboració de les famílies, és un espai gran i amb moltes possibilitats. Em guardo la idea per proposar-la els propers Nadals.
    Si passes per http://petitmonblogger.blogspot.com.es/2015/02/mes-regals.html trobaràs un regalet.
    Tonets

    ResponElimina
  4. Hola. son unas creaciones muy bonitas y originales.Acabo de descubrir tu blog y me gusta mucho la variedad de temas que tratas vinculados con la educación. En este momento me interesan mucho este tipo de reflexiones por lo que he creado un blog dedicado a los jóvenes y al uso que hacen de las nuevas tecnologías. Te invito a visitarlo: http://cativodixital.blogspot.com.es/ Si quieres seguimos en contacto. Yo ya me hice seguidora de tu blog.

    ResponElimina