”facebook”

dissabte, 17 de novembre del 2012

FEM UN QUADRE! 2

Aquest dijous vaig començar el taller "Fem un quadre!" amb el grup d´internivell de les "Maduixes".
Aquesta vegada el quadre el farem amb tot d´elements que ens dóna la natura.
En una carteta vaig demanar a totes les families del pavelló que portessin a escola tot el material que crec que necessitaré per elaborar els quadres durant tot el curs. Des de botons, taps d´ampolles, xapes, retalls de roba, cartrons, pedretes... fins a elements de la natura que trobin.
Val a dir que la resposta ha estat una passada!!! Tinc moltíssimes coses organitzades en capses segons els diferents quadres que he pensat de fer amb els nanos, però realment podria tenir material per a dos cursos!!
Doncs bé! Ara el proper quadre conjunt el farem amb els elements naturals que van portar les families. El pas previ abans d´arribar a la seva composició ha estat decorar aquests elements, que com podreu veure és molt variat!!

 Pals, llavors...
...escorça, fruits secs...
 
...garrofes...
, i encara queda el blat de moro, les fulles que prèviament he assecat per tal que quedin planetes, les pedretes, els eucaliptus i moltes coses més!!
Vaig repartir el material per les diferents taules i, lliurement els nanos van seure a les cadires per decorar amb pintura els elements.
La consigna que els vaig donar va ser que havien de disfrutar d´allò que feien, que deixessin còrrer la imaginació i s´ho passessin bé!


I aquests van ser els resultats:





Què us semblen? A mi personalment em va emocionar veure els nanos com disfrutaven pintant i pintant. Va haver-hi un ambient super bonic. Quan acabaven de pintar s´aixecaven i deixaven la seva peça a sobre del paper de diari i entre ells es posaven d´acord per canviar de taula.
Veient els resultats també vaig reflexionar sobre com els nanos tenen una ment creativa i no cal que els vagis dient com han de fer les coses. Del tot segur que si nosaltres intentessim fer el mateix que ells no quedarien tan artístiques!!
Durant la propera sessió caldrà acabar de decorar les fulles, pedres, eucaliptus... i també tal com tinc programat en tots els grups, farem una treballet individual. Ja us aniré informant!!!

3 comentaris:

  1. Una proposta molt interessant!
    Els materials de la natura pintats han quedat ideals.
    Ja tinc ganes de veure els quadres que faran amb ells!!!
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. ¡Qué original! Un gran trabajo. Un saludo.

    ResponElimina
  3. Que "xulo" veient la foto hem faig més la idea!!!
    Ja tinc ganes de veure on són els mussols de roba!!
    Bon cap de setmana!!!!!!!!!!

    ResponElimina