”facebook”

dijous, 20 de setembre del 2012

COMENCEM A FER "NOSTRA" LA CLASSE!

Ara que els nanos estan més fets a l´aula, ja podem començar a realitzar petites activitats per tal que la classe tingui més vida.
A principi de curs les parets de la classe les trobo despullades ja que falten els treballets dels nens i nenes.
Com ja és costum a la meva aula, una de les activitats que fem és el nostre "Arbre de les estacions". Uns nanos han pintat el tronc de l´arbre que després he envernissat amb el vernís barrejat amb serradures per tal de donar-li textura rugosa.
 Cada nen i nena ha pintat una fulla. Per ara les hem pintat verdes. Aquest cap de setmana ja arriba la tardor, així és que properament les fulles aniran caiguent...
 I per últim he retallat el tronc i les fulles i hem format el nostre arbre!
 Una altra activitat que hem realitzat ha estat la d´estampar les mans de tots en un full. Després retallar-les i...
 formar la nostra rotllana de mans per fer les rutines del matí, les explicacions, els contes....
Els nanos poc a poc van veient com la classe s´omple de colors i com la feina que realitzen queda plasmada en uns treballs macos i pràctics!!!

2 comentaris:

  1. Hola, em sembla molt bona idea enganxar la seva propia ma estampada per delimitar el lloc de cadascu. Com les enganxes? amb forro? i no s´aixeca de fregar? Gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núria! sí, és molt bona idea. Ja fa uns tres o quatre anys que ho faig i va molt bé perquè ràpidament seuen en rotllana i així ens estalviem donar-nos les mans, fer la rotllana i després seure. Així també ens veiem tots!
      El millor és plastificar les mans i després enganxar-les a terra amb aeronfix, així dura tot el curs. Resisteix el motxo i si alguna mà es desenganxés només has de treure l´aeronfix i posar-ne un altre. Com estan plastificades la mà no es trenca!!

      Elimina