dimarts, 15 de maig de 2012

PREPAREM EL NOSTRE FESTIVAL

Com és costum cada curs, quan arriben aquestes dates fem un festival en el que sempre hi ha un relat, música, dansa... Aquest curs l´hem dedicat al conte de "En Patufet" i el fem entre tots els nens i nenes del Pavelló. Els grans, els de P-5 són els que faran d´actors i els de P-3 i P-4 anirem intervenint amb danses, cançons i poemes. Per exemple, quan en Patufet va a buscar el safrà veu que a la plaça del poble la colla dels Titelles estan ballant "Els esclops d´en Pau" i en aquell moment sortim nosaltres a ballar. Aquests són els complements que portaran els nanos.
 Els nens aniran vestits amb una faixa i una armilla. La faixa és de paper pinotxo i va agafat amb velcro i a mida de cada nen. L´armilla està feta amb bosses de plàstic. No es veu bé, però totes porten botons, butxaques, rellotges... dibuixats amb permanent negre.
 Les nenes porten un davantal i un mocador, també de paper pinotxo. Cada curs anirà d´un color: verd, blau i vermell.
Val a dir que les disfresses les han fet.....els pares!!! Vam enviar una circular als pares per a que qui pogués i volgués vingués al cole dos divendres. La resposta va ser espectacular!!!! Vaig explicar a les families com s´havien de fer les disfresses i per grups ens vam posar a treballar. Va ser una experiència molt maca. Es feien creus només de pensar que altres anys tota la feina que van fer la feiem les pròpies tutores. Els pares també van sortir supercontents d´haver pogut participar tan activament en el festival dels seus fills.
Per una altra banda hem fet la decoració de l´escenari. Vam voler canviar d´aires i en comptes de dibuixar un paisatge, la plaça del poble... vam decidir fer quatre tapissos amb dibuixos dels propis nens.
Vam repartir un retall de roba a cada familia. A casa havien de fer un dibuix d´allò que més els ha agradat del curs. Després hem anat enganxant els retalls sobre una altra roba de color. Han sortit molts temes: la celebració de Sant Jordi, els projectes de treball, la piscina, alguna excursió, el rei Carnestoltes....
 Aquests quatre tapissos aniran penjats al costat de la paret de l´escenari. Quan ho tinguem penjat us ho ensenyaré. Crec que quedarà molt maco. Us ensenyo alguns detalls del que han dibuixat!
 L´aprenentatge de les vocals a P-4, el projecte dels avions a P-5.
 L´activitat internivell de "Macedònia de colors".
 Aquest és molt maco. És la nostra companya de P-5 que acaba de tenir una nena. Aquí es pot veure la panxeta.
 Jo mateixa fent l´extraescolar d´Expressió Corporal ( m´ha fet moltíssima il.lusió!!)
Bé, quan tot estigui més adelantat us aniré ensenyant més cosetes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada