dimarts, 10 de maig de 2011

PINTEM AMB FORQUILLES

Durant aquesta sessió hem treballat amb un estri molt conegut pels nanos però....l´hem fet servir d´una manera molt diferent: la forquilla. De ben segur que algun nano no era la primera vegada que pintava amb la forquilla. Potser algú ha passat una llarga estona dibuixant amb el tomàquet dels espaguetis fins que ha decidit menjar-se´ls ( o no ) i ha deixat el rastre al plat.
Hem anat a demanar a la cuina unes quantes forquilles i hem preparat fulls de paper i pintura. Cada nen ha escollit tres colors diferents. Primer els he tirat un rajolí formant una línia, després he deixat caure una taca de pintura a una banda i altra. Cada vegada que canviaven de color havien de netejar la forquilla amb un mocador de paper.

Ha sigut molt maco veure amb quina concentració treballaven. Havien de deixar el rastre de la forquilla per les puntes d´aquesta i tots s´esforçaven per clavar les puntes al paper i arrossegar-les.

Mireu que maques han quedat les creacions. Després he enganxat els fulls en Din-A 3 de color.
Aquesta mateixa activitat la podeu provar de fer amb pintes de plàstic.


Una activitat que podeu fer a partir d´aquesta és deixar assecar el treball, retallar les taques rodones i fer que els nanos dibuixin a la peça ulls, boca, potes... i crear un monstre ben divertit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada