”facebook”

dijous, 10 de novembre del 2011

PINTEM FULLES SEQUES!!

Al costat de l´escola hi ha un forn de pa que a banda de l´oloreta, l´establiment és preciós!! Només mirant l´aparador et pots estar una bona estona. Ara l´han decorat amb el tema de la tardor, amb fulles seques pintades i no em vaig poguer estar!! Això ho havia de fer amb els nanos!!! I dit i fet!!
Encara que a la fotografia hi ha molts reflexes, crec que podeu veure les fulles per fer-vos una idea. Vaig plantejar la nova decoració del pavelló penjant fulles seques pintades pels nanos i així ho hem fet!!!

Només cal pintura, fulles seques i una bata per no tacar-nos. Els nanos han decorat la fulla lliurement. Alguns han començat fent puntets, però l´experimentació ha fet que acabessin pintant-la tota, barrejant colors...








Tots han pintat dos o tres fulles i han passat una estona molt entretinguda! Després les hem deixat assecar.

Per últim he lligat la fulla a fil de pescar i totes les classes les hem penjat del sostre. Ha quedat preciós!! Ara sí que és tardor al pavelló!!!




 
Us dono un consell: quan aneu pel carrer fixeu-vos molt en les botigues, com decoren els aparadors. Us poden donar moltes idees de treballets per fer amb els nens. Sobretot les pastisseries, que envoliquen mones, torrons, panellets... i també segueixen molt les tradicions al llarg de l´any: Nadal, Sant Jordi, Castanyada.....

1 comentari:

  1. Molt xulo, com sempre! M'apunto això dels aparadors. De ben segur que en trec profit! Gràcies per compartir.

    ResponElimina