”facebook”

dissabte, 12 de novembre del 2011

DE NOU, AIGUA DE COLORS!!

De nou, aquest curs hem fet l´activitat de l´"Aigua de colors". Necessitem ampolles d´aigua, aigua i paper pinotxo. Utilitzo dos tipus d´ampolles: les transparents i les opaques ( de batuts de xocolata).

Cada nen i nena tenia una ampolla i tots junts hem anat a omplir les ampolles d´aigua. Després hem repartit el paper pinotxo per les taules. Ells mateixos han posat el paper dins les ampolles. Cal vigilar molt ja que el paper pintotxo destenyeix molt ràpid i després costa molt de treure el color de les mans!! També cal avisar als nanos de que no posin tot el paper dins, sinó que deixen la punteta fora de l´ampolla. Així facilita molt que poguem treure´l.


Als nanos els ha agradat molt l´activitat ja que com ja us he dit l´aigua agafa el color molt ràpidament i és com màgia. Després l´únic que queda és treure el paper de l´ampolla, cosa que faig jo ja que regalima molt i taca moltíssim.


I aquest és el resultat!! Ara només quedarà passar cel.lo de colors al voltant del tap per evitar que obrin les ampolles.
Algunes d´aquestes ampolles, aniran destinades a decorar la part superior dels armaris de material que tenim al passadís del pavelló. Però d´això ja us en parlaré en una altra entrada!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada