”facebook”

divendres, 8 de maig de 2015

DECORACIÓ FÀCIL I VISTOSA!!

Us presento una decoració fàcil i que pot resultar una bona idea per a decorar amb elements fets pels nanos. A la classe tinc fil de pescar que envolta la classe. Allà hi penjo diverses coses segons l´estació de l´any o bé el contingut que estiguem treballant. Vaja, com tots vosaltres!!
El primer que us proposo és de fer unes papallones fotocopiant-les en fulls de colors. Els nanos punxen la silueta. Una vegada fet poden enganxar gomets o si són més grans poden retallar trossos de revistes, papers de colors... per decorar-les


Seguidament amb retalls prims i rectes de cartolina negra preparem el cos.
Primer cal plegar la papallona fent que el cos es vegi amb facilitat i enganxar la cartolina negra. A un extrem fem un forat. Serà per on passarem el fil de pescar per penjar-la.

Un altre element que podem fer són ocellets. En una anterior entrada ja els vam fer per a decorar un arbre i estaven decorats amb plomes que van sobrar de la mona. Agafem cercles de diferents colors. Els pleguem per la meitat. Si els nanos són més grans poden plegar ells mateixos els cercles. Passem el fil de pescar per un foradet que hem fet en el plec i l´enganxem amb un gomet.


Enganxem el que seran els ulls per les dues bandes.


I el bec amb dos gomets triangulars. Aquesta vegada els vaig decorar amb cola i per sobre purpurina.


I aquí el teniu!!

Un altre element són les flors. En aquesta ocasió els nanos les van pintar amb ceres toves. 

Com són per a penjar, es veuria una banda pintada i l´altra no, així és que vaig enganxar les flors sobre paper xarol. Vaig retallar la flor i vaig dibuixar els pètals com podeu veure a la fotografia. Després vaig fer el forat i vaig passar el fil de pescar.

I aquí teniu el resultat! Flors, papallones, ocellets que alegren l´aula amb l´arribada de la primavera.
I aquest és l´efecte que fa!Aquesta decoració també es pot fer servir per a decorar altres estances de l´escola. És el cas del passadís del pavelló d´Infantil que també s´ha decorat amb els mateixos motius. 


Els nens i nenes de P5 van fer les papallones plegant fulls de colors. Després amb un neteja-pipes es va fer el cos.

Els nens i nenes de P4 es van encarregar dels ocells. Van fer servir la mateixa tècnica que us he explicat però en aquesta ocasió van fer ocells tropicals enganxant tires de papers de colors diferents.

Els nens i nenes de P3 vam posar més flors com les que  ja haviem fet per la decoració de l´aula.
Una manera fàcil i vistosa de vestir de primavera els espais.


4 comentaris:

 1. Hola Eva!
  Propostes ben llampants i, el més important de tot, les fan els infants.
  Un petonet creatiu,
  Txell

  ResponElimina
 2. Una preciosidad de decoración, Eva. Me encanta. Buena semana.

  ResponElimina
 3. molt bones propostes!!! Gràcies artístes!!

  ResponElimina