”facebook”

dimecres, 13 d’abril del 2011

HAN ARRIBAT LES PAPALLONES

Comencem a decorar el nostre pavelló d´Infantil. Aquest curs hem agafat una idea que ens ha donat la Laia, una amiga que també és mestra i hem fet aquestes papallones tan originals. Necessitem bosses per congelar aliments, neteja-pipes i paper de seda.












El paper de seda s´ha de passar per la màquina destructora de paper. Així aconseguim que el seu volum es dupliqui. Els nanos han de posar el paper de seda dins les bosses de congelar. La mida de les bosses l´heu d´escollir vosaltres. Tanquem les bosses.




                                              
A continuació heu de lligar el neteja-pipes al centre de la bossa tancada. Mireu que en tancar-la quedi aire dins i així queden més plenes. Les puntes dels neteja-pipes són les antenes de la papallona.
 

Per últim repartim gomets als nens i decoren la bossa. Mireu quines papallones més ràpides de fer i vistoses!

                                                      

Penseu que dins les bosses podeu posar tot el que se us passi pel cap: paper de cel.lofana de colors, objectes com taps d´ampolla, boletes de cotó de diferents colors, porexpan.....
Aquestes papallones ara les penjarem del sostre del nostre pavelló. Ja us ensenyaré les fotos, de ben segur que quedarà molt bé!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada