”facebook”

dijous, 6 d’octubre del 2011

NEIX UN GERMANET!!!

Ha nascut una germaneta d´una alumna de la meva classe. Cada vegada que neix un germanet realitzem un ram de flors molt especial per la mare.
En una cartolina blanca dibuixo flors i les dono als nanos per a que les pintin lliurement. Més tard les retallo i les enganxo a una canyeta de refresc amb cel.lo.
Ara només cal anar a buscar un got de plàstic. Poso plastelina vella ( la que està bruta perquè han barrejat els colors...) a la base del got i poquet a poquet vaig clavant les palletes formant un ram.

Quan ja està tot fet, agafo paper pinotxo. Normalment combino dos colors, i faig una bona llaçada amb ràfies. Oi que fa goig? Ara imagineu la cara del nen o la nena que porta a la seva mare aquest ram que han fet els seus companys!!

Aquest és un petit detall que fem a la familia per l´arribada d´un bebé, però també és un treball que fem emocional pel nen de la classe que acaba de tenir el seu germanet. Es pot sentir el protagonista en un moment en el que tot canvia: la mare està a l´hospital, els avis fan totes les gràcies al bebé... Imagineu com es pot sentir quan entra a veure la mare i li dóna aquest ram i tothom li diu lo bonic que és!! A més a més aquest, serà l´únic ram que rebi la mare que durarà anys!!!

1 comentari:

  1. hola eva, primer de tot, felicitats pel teu blog, m´encanta!! M ha agradat molt la teva idea de fer un ram de flors per la mare quan neix un germanet i segur que a la meva classe faré més d´un. de nou moltes felicitats pel blog, està ple d´idees!!!

    ResponElimina