”facebook”

dissabte, 26 de març del 2011

LA MONA DE PASQUA

Queda poc per celebrar  la Mona. A l´escola cada curs fa la seva i passem un matí molt especial. Demanem a les famílies que portin els materials necessaris i a la classe els decorem.

A P-3 demanem una madalena i lacasitos. A la classe hi posem per sobre nocilla o similar i els nanos enganxen els lacasitos. Després hi posen les plomes. La madalena la posem a sobre d´un cercle de cartolina que hem plegat per la meitat i els petits, amb gomets formen la cara d´un pollet.
A P-4 demanem una berlina de xocolata, un ou i lacasitos. Montem la Mona i com a base posem paper de seda passat per la destructora de paper. Així aconseguim la palla.
  A P-5 confeccionem un treball manual. Aquest està fet amb un rotlle de cartró del paper higiènic que han convertit en conillet, però es poden fer gallines, cistells....   
 Anteriorment hem donat als nanos paper de cel.lofana i el decoren lliurement amb gomets de diferents formes, colors i mides. Normalment també fem aquests pollets amb gomets rodons i grocs per penjar de les llaçades. Per últim també afegim el poema de la Mona que hem après.

Semblen sortides d´una veritable pastisseria!!! Espero que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada